Ο Senior Partner της εταιρείας, Βασίλης Βουλκόπουλος, θα συμμετέχει στην ημερίδα με θέμα «Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία» παρουσιάζοντας τις δυνατότητες της εμπορικής αξιοποίησης προϊόντων αλεύρου και τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, στο πλαίσιο της δράσης εθνικής εμβέλειας, «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ Β Κύκλος».

Η ημερίδα διοργανώνεται από τον συντονιστή και επιστημονικό υπεύθυνο του έργου GrWheat, EKETA/INEB στο κεντρικό αμφιθέατρο ΕΚΕΤΑ (Μιχαήλ Γεράσιμος Στρίντζης), στο 6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης. Το έργο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας ερευνητικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

Το έργο GrWheat αποσκοπεί στη σύνδεση της γεωργικής παραγωγής με την βιομηχανία τροφίμων, με στόχο την παραγωγή ποιοτικών εξειδικευμένων προϊόντων άλεσης, αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας τις κατάλληλα προσαρμοσμένες για τη χώρα μας ποικιλίες σίτου, που θα έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσαρμογή στις μελλοντικές κλιματικές συνθήκες και τα επιθυμητά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το πρόγραμμα της ημερίδας αναλυτικά: